Sverige Telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kontakta Oss
Specialerbjudande - Produkter Bästa pris
Specialerbjudande - Produkter
Bästa pris

Särskild Cialis Original
Köp Nu
Totala summan SEK 0.00
Du beställer 0 föremål
Totala summan
SEK 0.00
Du beställer
0 items

Checka ut

Frakt och leverans

Vi levererar beställningar till alla adresser i hela Sverige. Du kan nedanför läsa om hur frakt går till och hur du kan spåra din leverans.

Spårning av din leverans

Alla ordar från sverige-apoteket24.com kan bli spårade med hjälp av https://www.17track.net/. När du slutfört din order får du ett bekräftelsemail med information om ditt spårningsnummer, eller tracking number, som 17track använder. Information om ditt unika spårningsnummer aktiveras inom 24–48 timmar efter du erhållit konfirmationsmailet från oss. Du kan behöva vänta tills paketets status är uppdaterat.

Specifika leveransföretag har även spårning på deras hemsidor. Besök dessa för mer information.

När paketet har anlänt hos ombud

När du ska hämta ett paket hos ditt ombud behöver du legitimation, det ovannämnda spårningsnumret och eventuellt en SMS-kod från det lokala leveransbolaget. Om du fått en avi per e-post bör du ta med den också för att bevisa att paketet är ditt.

Viktigt att tänka på är att endast personen vars namn som står på paketet som kan hämta det från postombudet. Därav är giltig legitimation av högsta vikt att ha med sig.

Leveranstider

Ett paket skickas ut inom 24–72 timmar från ordern gått igenom vårt system. Det kan ta upp till 21 dagar att få ett paket om du väljer standardleverans. Expressleverans tar mellan 5 till 7 dagar.

Leveranskostnader

Alla leveranskostnader beror på vilket alternativ du väljer samt vad lokala leveransföretagen tar betalt.

Var vi levererar

Vare sig du bor i en by i södra Sverige, mitt i storstaden eller i norrländska skogarna så levererar vi varor till dig. Alla adresser i Sverige kan göra en beställning från sverige-apoteket24.com.

Sekretess

Alla våra paket är förpackade som ett vanligt paket så ingen vet vad som laveras till dig. Vi förhåller oss till högsta sekretessen för alla våra kunder.

Förseningar

Ibland händer det att pakets leveranstid försenas på grund av oförutsedda händelser på vägen. Delar av Norrland och Gotland kan ibland få längre väntetider på grund av mindre frekventa leveranser i dessa områden.

Vanliga frågor

Vilka fraktföretag använder ni?

Det beror på vilken leveransmetod du väljer. Olika lokala leveransföretag kan komma att användas, beroende på årstid, plats och hur mycket varje bolag har att göra.

Erbjuder ni fri leverans?

Ja, fri leverans erbjuds på alla ordrar som är högre än €200 (2100 sek). Vi rekommenderar därför att beställa flera varor på samma gång för att göra köpet så billigt som möjligt.

Vad händer om produkten är skadad under leveransen?

Du kan anspråkslöst vår kundtjänst via e-post. Om det är möjligt, bifoga foto eller video till oss. Om det är stor skada på produkten kan vi komma att skicka samma produkt gratis till dig.

Vad har ni för leveransvillkor?

Alternativet standardfrakt tar mellan 7 till 21 dagar att anlända efter ordern blivit utskickad. Expressleverans tar från 5 till 7 dagar efter paketet skickats. Om ordern inte blivit mottagen efter 7 dagar kan problem uppstått och vi rekommenderar att kontakta företaget som sköter leveransen. (På grund av rådande omständigheter gällande COVID-19 så är standardleveransen förlängd till 21-40 dagar och 15-30 dagar för expressleverans. Om du inte har mottagit dina varor inom 3 dagar efter deadline för leverans, vänligen kontakta oss.)

Har du ytterligare frågor?

Om du har fler frågor kring order, leverans och betalning kan du kontakta oss via e-mail eller vårt kontaktformulär på. Lämna gärna ditt försändelse-id och eller ordernummer för att vi ska kunna hjälpa dig med din fråga så snart som möjligt