Sverige Telefon:
Sverige Telefon:
Internationell telefon:
Kontakta Oss
Specialerbjudande - Produkter Bästa pris
Specialerbjudande - Produkter
Bästa pris

Särskild Cialis Original
Köp Nu
Totala summan SEK 0.00
Du beställer 0 föremål
Totala summan
SEK 0.00
Du beställer
0 items

Checka ut

Integritetspolicy

Hur vi hanterar dina personuppgifter

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till sverige-apoteket24.com. Vi bearbetar alltid dina uppgifter med största respekt och alltefter svensk och Europeiska Unionens lagstiftning. Nedan följer en förklaring om hur dina personuppgifter behandlas och bevaras när du besöker webbplatsen.

Hanteringen av dina personliga uppgifter följer apoteksdatalagen samt dataskyddsförordningen.

När en bokning läggs på sverige-apoteket24.com eller när ett konto skapas godkänner du att dina kontaktuppgifter samlas för att behandla den tjänst som erlägger oss för. Att beakta är att viss personal kommer ta del av dessa uppgifter för att kunna hantera din order och skicka den för leverans till ditt hem.

Vad innebär personuppgifter?

Det är helt enkelt data som direkt och indirekt kopplas till en fysisk person. Dessa inkluderar förnamn, efternamn, telefonnummer, adress och e-postadress. När du gör en order via oss inkluderas även krypterade uppgifter och kundnummer inom personuppgifterna.

Varför samlas personuppgifter? Vilka är dessa?

Som konsument

Alla uppgifter som sverige-apoteket24.com samlar är nödvändiga för att kunna avlämna gods till dig. Förekommande här kontaktuppgifter som telefonnummer, namn, adress och e-postadress. Information kring hur leveransen ska ske samlas även in. När du som köpare och vi som leverantör ingår i ett köpeavtal utgör den som laglig grund att på ett säkert sätt ta hand om dina personuppgifter. Främst för att vi ska kunna uppfylla rättsliga förpliktelser och uppfylla avtalet att till exempel leverera och betala artiklar.

Vad personuppgifterna nyttjas till

Fullborda inrättat avtal

Uppgifterna används för att vi ska kunna identifiera dig som besökare, ordna din beställning och sköta betalningar. Personuppgifterna behålls även för att hjälpa när det behövs om du har frågor synpunkter eller vill reklamera varor.

Får någon annan ta del av mina personuppgifter?

Betalningslösningarna: Dina uppgifter delas med betallösningar för att du ska kunna slutföra köpeavtalet. Dessa aktörer kan komma att samla data om dig för att du ska kunna betala i vårt onlineapotek. Om du vill veta mer om hur dessa använder din data, se Visa, MasterCard och American Express.

Transportbolag och logistikbolag: Leveransbolagen får ta del av dina beteckningar och din adress för att kunna levererar paketet till ditt hem eller ditt postombud. Detta är för att kunna fullfölja köpeavtalet.

Kakor, social media och sökmotorer: Analysdata delas med tredjepart för att kunna utföra analys av beteende på vår webb. Google och andra företag kan ta del av somliga data. Dock kopplas aldrig informationen till IP-adress och därmed ej din identitet. Google Analytics används som ett verktyg för analys för utveckling av struktur, innehåll och användarvänlighet på webbshoppen. Informationen är dock anonymiserad. Du kan själv välja om du vill att Google Analytics ska få ta del av dina data, detta kan göras i webbläsarens inställningar.

Direktutskick per mail för marknadsföring: Direktmarknadsföring används för att kunna skicka senaste information om produkter, erbjudanden och forskning. För att kunna göra detta används ett CRM-system (Customer Relationship Management system) där din e-postadress sparas. Dock kan du när du vill avbryta prenumerationen genom att gå längst ned i nyhetsbrevet och trycka ”avsluta prenumeration”.

Hur länge ligger min data sparad hos er?

Så länge det finns rättslig grund för att spara data och personuppgifter ligger data kvar i vårt system. Dock har vi genomgående granskningar av vilken data vi sparat och om den är nödvändig att ha kvar i systemet för att minimera mängden onödiga data. Data förvaras i enlighet med rekommendationer kring hur långt tid den kan behållas efter senast kontakt med kund.

Hur skyddar ni mina detaljer och data?

Säkerhetsåtgärder åtas alltid för att skydda obehörig åtkomst, förlust eller missbruk av personuppgifter. Detta görs med hjälp av begränsning av antalet personer som har tillträde genom att endast personal som behöver uppgifterna kan behandla data. Klara instruktioner är även delade med leverantörer som vi delar data med.

Högteknologiska protokoll som SSL används för att inga säkerhetsluckor finns när du kommunicerar med sverige-apoteket24.com.

Hälso- och sjukvården går alla under tystnadsplikt och sekretesslagar. Därutav gäller det för alla som arbetar som sverige-apoteket24.com också.

Du har alltid tillgång till den data vi sparar

Alla i Sverige och Europeiska Unionen har rätt att få ta del av den data som finns sparad om dig. Därav måste vi alltid informera dig om vilka personuppgifter som finns sparade om du begär så. Du kan även instruera oss om du vill att dina data ska raderas. En sådan ansökan kan skickas till vårt kundstöd så informerar de dig hur du kan göra. Du kan även använda länken i våra utskick om du inte vill mottaga reklamblad, information och erbjudanden.

Om något inte stämmer i din information kan du även kontakta kundtjänst för att tillrättaställa dina uppgifter.

Emellertid måste dock vissa data alltid sparas om dig för att kunna följa bokföringslagen, i synnerlighet när du som konsument ansöker om reklamation av produkter.

Kakor

Vår onlinebutik använder elektroniska kakor. Elektroniska kakor, eller Cookies på engelska, är en form av fil som lagrar information och kommunicerar såsom vad du tidigare besökt för hemsidor. Dessa används för att kunna erbjuda en bättre upplevelse och service när du vistas i vår butik. Ett flertal olika kakor används. Kakor som är sessionsbaserade används när du väl är inne på en hemsida och försvinner så fort du sluter sidan. Grundläggande tjänster fungerar inte utan sessionsbaserade kakor. Dessa är lagrade i det temporära minnet och samlar ingen information från din dator

Permanenta kakor, å andra sidan, används för att kunna anpassa din val på en hemsida och kommer ihåg dessa när du kommer tillbaka till samma sida. Det görs genom att kakan sparas på din dator som en permanent fil. Därför kan en hemsida komma ihåg din e-postadress till exempel. Du kan när som helst välja att radera permanenta kakor.

En tredje variation är kakor från tredje part. På vår webbplats har vi kakor från Google Analytics för att samla data om hur du använder vår tjänst. Det kan exempelvis vara hur du navigerar, hur länge du stannar på en undersida, etc. Dessa används för analys och marknadsföring. Dock har inte sverige-apoteket24.com åtgång till dessa, utan alla data sparas av Google.

För att inte spara kakor i din enhet kan du gå till inställningarna i webbläsaren och välja att kakor inte ska accepteras. Dock är det värt att påpeka att webbplatser inte kommer att fungera som utvecklarna tänkt sig.

Din trygghet är en väsentlig del i vår verksamhet, om kunderna inte upplever sig trygga fallerar hela tjänsten. Därav vill vi göra allt för att du känner dig bekväm med hur vår behandling av data sker. Anser du att något är oklart, om du har några frågor eller känner att dina privata uppgifter behandlas på ett sätt som gör dig obekväm, hör av dig till oss så ska vi tillsammans lösa problemet.

När som helst förbehåller vi oss att kunna göra förändringar i vår integritetspolicy. Detta är nödvändigt för att kunna leva upp till de lagar och anordningar som hela tiden förändras i både Sverige och EU. Förändringarna publiceras på webbplatsen.